Over ons

Krijg echt wat je wilt. Dit is waar Ysir voor staat.

 Krijg echt wat je wilt. Dit is waar Ysir voor staat. Wij willen dat u altijd blij bent met uw auto, of het nu gaat om een ​​gloednieuw model, een betrouwbare tweedehandsauto of een op maat gemaakte bedrijfswagen. Daarom staan ​​uw wensen bij ons centraal. Met onze kennis en expertise vertalen wij uw wensen naar helder advies. En met onze innovatieve ideeën kunt u er zeker van zijn dat ze u op weg helpen.

Historie

Garagecenter Ysir is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van auto’s. Sinds Ysir in 1950 het autobedrijf oprichtte, is Ysir een begrip geworden in en rond Nijmegen. Garagecenter Ysir is sinds dag één gevestigd vlakbij het centrum van Nijmegen. Je kunt met recht zeggen dat Ysir een echt betrouwbaar familiebedrijf is.

Sinds 1950

 Sinds 1950 is er bij Garagecenter Ysir het een en ander veranderd. Tot in de jaren 90 lag de focus vooral op de regionale verkoop, inmiddels is Ysir uitgegroeid tot een autobedrijf met klanten door het hele land. Waar Ysir bij autoliefhebbers vroeger bekend stond om merken als Honda, Seat en Peugeot, worden nu alle merken verkocht. Het autobedrijf is dus niet merkgebonden. U bent altijd zeker van mooie en perfecte auto’s met een even aantrekkelijke kilometerstand als de prijs.