Onderhoud

why would you use pieces of paper to help snort pills paper-help.org how does the paper industry help the environment
4

Bij een auto speelt de factor vertrouwen een grote rol, je wilt je niet elke keer achter het stuur afvragen of je het naar je bestemming zal redden. Regelmatig onderhoud van je auto is daarom erg belangrijk en bovendien draagt frequent onderhoud (grote beurt en kleine beurt) bij aan uw veiligheid en die van anderen! Daarnaast zorgt u ervoor dat de waarde van uw auto beter behouden blijft.
De hoeveelheid onderhoud die elke auto nodig heeft is afhankelijk van uw automerk- en type, de kilometerstand, het bouwjaar en onderhoudsverleden. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u vinden wanneer deze aan welke onderhoudsbeurt toe is, anders kunnen wij u hierin ook adviseren

Onze werkplaats, centraal gelegen in Den Haag, is volledig ingericht met moderne gereedschappen en diagnose apparatuur. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakbekwame monteurs, met ieder hun eigen specialisme; Personenauto’s, Bedrijfswagens, en Amerikaanse auto’s/Campers. Naast het reguliere onderhoud kunt u bij ons terecht voor o.a. APK, storing diagnose, ruitreparaties, schadeherstel, airco-onderhoud en alle voorkomende reparaties.
Zodra u uw auto bij ons brengt zullen wij na een eerste diagnose altijd eerst in overleg met u bepalen welke reparaties er uitgevoerd gaan worden zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Uw auto is bij ons in goede handen.

 

Aircoservice

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. U rekent erop! Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is… sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat vaak als het u net niet uitkomt!

Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Koudemiddel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

U kunt bij ons uw airconditioning laten checken en laten bijvullen met koudemiddel.

Bij deze beurt wordt je airco van top tot teen gecheckt: de aircoservicebeurt bestaat uit het afvullen van de airco, een grondige reiniging en het checken van lekkages. Je kunt na deze airco-onderhoudsbeurt dus onbezorgd de zomerzon tegemoet rijden.

Garage Center Y Sir is gespecialiseerd in het onderhoud en vullen van de airco van uw auto. Hierbij maken wij gebruik van moderne, milieu vriendelijke apparatuur.

5